Darmowa dostawa od 199 PLN
Brak towaru

Jadalny krem do masażu o smaku szampana z truskawkami Shunga Kissable Massage Cream Sparkling Strawberry Wine 200 ml

Symbol: 8403800
Dostępność: Brak towaru
77.15
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35

Shunga w dosłownym tłumaczeniu z japońskiego oznacza „wiosenne obrazy", zaś wiosna to nawiązanie do seksu. Kanadyjska firma Shunga w swoich produktach stara się nawiązywać właśnie do tego tematu. Z jednej strony marka łączy jakość, wygodę i bezpieczeństwo, z drugiej zaś dba o oprawę zewnętrzną. Każdy kosmetyk posiada eleganckie i niebanalne opakowanie, z ilustracją przedstawiającą japońską sztukę erotyczną.


Jadalny krem do masażu Shunga Stawberry Wine pozwoli Wam się zrelaksować i odprężyć po ciężkim dniu. Mało tego, produkt wprawi Was również w idealny i zmysłowy nastrój, tak niezbędny przed intymnymi chwilami we dwoje. Obłędny zapach i smak truskawek z winem musującym podziała na wyobraźnię i sprawi, że nabierzecie ochoty na więcej. Kosmetyk zapewnia idealny poślizg i sprawia, że skóra jest miękka i kusząca. Produkt został zrobiony na bazie wody. Krem jest jadalny, a więc pozostawia Wam szerokie pole do działania. Tylko od Waszej wyobraźni zależy, co z nim zrobicie. Już teraz zapewnijcie sobie nowe doznania. Dzięki bezpiecznemu składowi, możesz stosować jadalny krem do masażu Shunga Stawberry Wine bez żadnych obaw. Kosmetyk będzie też odpowiedni dla wegan.


Skład: Water, Glycerin, Stearic Acid, Sunflower Oil, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Petrolatum, Glycereth-2 Cocoate, Propylene Glycol, Canola Oil, Sodium Benzoate, DMDM Hydantoin, Flavor, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Vitamin, Sucralose, Avocado Oil, Grape Seed Oil, Sesame Oil, Safflower Oil, Honey.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: